Tilbud

Kompendium i Investering og Finansiering

DKK200 DKK99

1 på lager

Varekategori:

Beskrivelse

Kompendiet er udarbejdet med henblik på at blive anvendt som hjælperedskab på HD-, HA-, Polit.- og Markedsføringsøkonomstudiet, Merkonom, AkademiMerkonom og Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning samt andre studier med et lignende pensum i investerings- og finansieringsteori.

Investering og finansiering er for mange studerende et nyt og omfangsrigt område, der kan virke svært. Lærebøgerne indeholder typisk en omfattende og detaljeret beskrivelse af teorien bag investering og finansiering og er i nogle tilfælde skrevet på et fremmedsprog. For den enkelte studerende kan det betyde, at det er svært at tilegne sig det nødvendige overblik og at omsætte teorien til praktiske beregninger.

Målet med dette kompendium er at give den studerende et overblik over de relevante hovedområder inden for investering og finansiering. Kompendiet er udarbejdet for at lette de studerendes brug af de finansielle formler ved hjælp af talbaserede regneeksempler samt brugen af to af markedets mest benyttede finansielle lommeregnere, Texas TI-83 Plus og Texas BAII Plus. Regne-eksemplerne samt brugen af de finansielle lommeregnere er anvendt på de mest relevante områder inden for investering og finansiering.